Items where Division is "Faculty of Tourism and Business Logistics" and Year is 2004

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Item Type | No Grouping
Jump to: D | K | T
Number of items: 4.

D

Dimitrov, Nikola (2004) Промовирање на рурални училишта за реализирање на разни видови воспитно-образовна настава со користење на објекти од непосредната и природната средина. Просветно дело, LVII (4). pp. 35-51.

Dimitrov, Nikola (2004) Предлози и размислувања за нова територијална организација на локалната самоуправа во Република Македонија. Зборник - Територијалната организација на општините како основа за идниот развој на Република Македонија. pp. 49-58.

K

Koteski, Cane (2004) Тематски атлас на Мариово и Раечка котлина. Masters thesis, Универзитет „Св. Кирил и Методиј”- Скопје.

T

Taskov, Nako (2004) Туристичките вредности на бањите во Република Македонија. Македонска туристичка заедница, Скопје. ISBN 9989-57-254-2

This list was generated on Mon Jun 25 06:33:12 2018 CEST.