Библиотеките во работните организации - Печатарството и издаваштвото во Битола

Dimitrov, Nikola (2004) Библиотеките во работните организации - Печатарството и издаваштвото во Битола. [Project]

[thumbnail of Other]
Preview
Other (Other)
Никола В. Димитров, Библиотеките во работните организации, Печатарството и издаваштвото во Битола,1999.PDF

Download (1MB) | Preview

Abstract

Повеќе годишен проект „Печатарството и издаваштвото во Битола“ работен со екипа од 28 члена. Вкупниот печатен материјал е во обем од 1349 страни распоредени во три книги. Во првата книга има 6 теми, во втората 4 теми и во третата 4 теми. Во книгите се обработени сите важни теми поврзани со печатарството и издаваштвото во Битола од нејзините почетоци до денес.

Item Type: Project
Subjects: Social Sciences > Other social sciences
Social Sciences > Social and economic geography
Divisions: Faculty of Tourism and Business Logistics
Depositing User: Nikola Dimitrov
Date Deposited: 27 Sep 2019 09:22
Last Modified: 27 Sep 2019 09:22
URI: https://eprints.ugd.edu.mk/id/eprint/22606

Actions (login required)

View Item View Item