Items where Author is "Babamov, Nake"

Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Article
Number of items: 3.

Article

Petreski, Drage and Smileski, Rose and Babamov, Nake (2004) Карактеристики на современите хаубици. Современа македонска одбрана (10). pp. 145-159.

Petreski, Drage and Babamov, Nake and Smileski, Rose (2002) Нов метод за динамичко испитување на запалки за противтенковски мини. Зборник на трудови од 8-ми симпозиум за теоретска и применета механика, Скопје, 3-5 Oct 2002. pp. 105-111.

Petreski, Drage and Babamov, Nake and Smileski, Rose (2002) Воспоставување критериуми за испитување запалки за противтенковски мини. Зборник на трудови од „Прв симпозиум од областа на експлозивните материи, вооружувањето и воената технологија“, Охрид 2002. pp. 395-403.

This list was generated on Wed Jan 26 21:38:51 2022 CET.