Рекламни флаери и постери за уписи на Технолошко-технички факултет во учебната 2023/2024

Kertakova, Marija (2023) Рекламни флаери и постери за уписи на Технолошко-технички факултет во учебната 2023/2024. [Image]

[thumbnail of Флаер 1 2023-2024.jpg] Image
Флаер 1 2023-2024.jpg

Download (820kB)
[thumbnail of Флаер 2 2023-2024.jpg] Image
Флаер 2 2023-2024.jpg

Download (855kB)
[thumbnail of Готов постер.jpg] Image
Готов постер.jpg

Download (23MB)
[thumbnail of Уписи 2023-2024.jpg] Image
Уписи 2023-2024.jpg

Download (19MB)
[thumbnail of ТТФ 1 страна (уписи 2023-2024).jpg] Image
ТТФ 1 страна (уписи 2023-2024).jpg

Download (249kB)
[thumbnail of За факултетот.jpg] Image
За факултетот.jpg

Download (6MB)
[thumbnail of Студиски програми.jpg] Image
Студиски програми.jpg

Download (24MB)
[thumbnail of ТТФ Реклама 1.jpg] Image
ТТФ Реклама 1.jpg

Download (815kB)
[thumbnail of ТТФ Реклама 2.jpg] Image
ТТФ Реклама 2.jpg

Download (1MB)
[thumbnail of ТТФ Реклама 3.jpg] Image
ТТФ Реклама 3.jpg

Download (619kB)
[thumbnail of ТТФ Официјална реклама Интернет 1 верзија.pdf] Text
ТТФ Официјална реклама Интернет 1 верзија.pdf

Download (1MB)
[thumbnail of ТТФ Официјална реклама Интернет Финална верзија.pdf] Text
ТТФ Официјална реклама Интернет Финална верзија.pdf

Download (1MB)

Abstract

Обработка на рекламен материјал потребен за изготвување на флаери и рекламни постери за уписи на Технолошко-техничкиот факултет во учебната 2023/2024 година, негова дополнителна компјутерска до-обработка и изработка на финални проекти подготвени и прикачени на официјалниот сајт на факултетот, како и нивно понатамошно печатење во материјална форма.

Item Type: Image
Subjects: Humanities > Art (arts, history of arts, performing arts, music)
Engineering and Technology > Chemical engineering
Engineering and Technology > Environmental biotechnology
Engineering and Technology > Industrial Biotechnology
Engineering and Technology > Materials engineering
Engineering and Technology > Nano-technology
Divisions: Faculty of Technology
Depositing User: Marija Kertakova
Date Deposited: 28 Apr 2023 07:16
Last Modified: 28 Apr 2023 07:16
URI: https://eprints.ugd.edu.mk/id/eprint/31683

Actions (login required)

View Item View Item