Items where Author is "Paneva, Elena"

Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Article
Number of items: 2.

Article

Paneva, Elena and Mirakovski, Dejan and Krstev, Boris and Basovski, Goran (2014) Методологија за мониторинг на емисија на неоргански цврсти честички во воздухот од депонија за отпад. Natural Resources and Technologies, 7 (7). pp. 21-30. ISSN 185-6966

Basovski, Goran and Krstev, Boris and Paneva, Elena and Petrovska, Branka (2014) Параметри за мониторинг и ефективна заштита од суша во Република Македонија. Natural Resources and Technologies, 7 (7). pp. 31-38. ISSN 185-6966

This list was generated on Tue Jun 22 00:12:23 2021 CEST.