Items where Author is "Cukleva Anastasovska, Jovanka"

Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Article
Number of items: 1.

Article

Dimitrov, Nikola and Magdinceva Sopova, Marija and Cukleva Anastasovska, Jovanka (2017) Иновативни идеи за развој на туризмот во Југоисточниот регион на Република Македонија. Зборник на турудови од втората меѓународна научно - стручна конференција „Состојби и перспективи во туризмот, економијата и бизнис логистиката“, 27 мај 2017, Штип. pp. 169-178. ISSN ISBN 978-608-244-444-4

This list was generated on Wed Oct 27 18:20:41 2021 CEST.