Items where Author is "Cukleva Anastasovska, Jovanka"

Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 1.

Dimitrov, Nikola and Magdinceva Sopova, Marija and Cukleva Anastasovska, Jovanka (2017) Иновативни идеи за развој на туризмот во Југоисточниот регион на Република Македонија. Зборник на турудови од втората меѓународна научно - стручна конференција „Состојби и перспективи во туризмот, економијата и бизнис логистиката“, 27 мај 2017, Штип. pp. 169-178. ISSN ISBN 978-608-244-444-4

This list was generated on Fri Sep 17 18:32:18 2021 CEST.