Items where Author is "Beldedovski, Zvonko"

Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Article | Book
Number of items: 3.

Article

Nacev, Trajce and Beldedovski, Zvonko (2006) Новооткриен термален објект во Баргала. Macedoniae acta archeologica (17). pp. 289-302. ISSN 0350-1639

Nacev, Trajce and Beldedovski, Zvonko (1996) Баргала, истражување од 1988 година со преглед на позначајните наоди од досегашните истражувања на средновековната некропола. Зборник, VII, VII.

Book

Nacev, Trajce and Sterjov, Mitko and Janeva, Gordana and Beldedovski, Zvonko (2014) Музејски водич - праисторија. Мзејски водич, археолошка постапка, Нацинална установа и завод за заштита на спомениците на културата и музер - Штип, 2014.

This list was generated on Tue Jan 25 21:36:15 2022 CET.