Items where Author is "Atanasovski, Viktor"

Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Article | Project | Thesis
Number of items: 3.

Article

Veselinova, Elena and Atanasovski, Viktor (2019) Креирање на стратегиска конкурентска предност. Годишен зборник, Економски факултет, 17. pp. 107-118. ISSN 1857-7628

Project

Gorgieva-Trajkovska, Olivera and Miceski, Trajko and Dimitrova, Janka and Gaber, Stevan and Koleva, Blagica and Atanasovski, Viktor (2018) Креирање на можности за зголемување на вработеноста во РМ со избор на модели за финансирање на иновативни идеи, преку користење на информации од ревидираните финансиски извештаи на компаниите. [Project]

Thesis

Atanasovski, Viktor (2020) Улогата на стратегискиот менаџмент во создавањето на конкурентен бренд. PhD thesis, Goce Delcev University Stip.

This list was generated on Sun Apr 21 15:48:52 2024 CEST.