Готвењето како наука и уметноста на убавото јадење : семеен прирачник со 790 рецепти и додатокот „Храна за слаби желудници / Пелегрино Артузи ; [Превод од италијански јазик Јована Караникиќ Јосимовска].

Karanikikj Josimovska, Jovana (2023) Готвењето како наука и уметноста на убавото јадење : семеен прирачник со 790 рецепти и додатокот „Храна за слаби желудници / Пелегрино Артузи ; [Превод од италијански јазик Јована Караникиќ Јосимовска]. Арс Ламина публикации. ISBN 978-608-267-677-7

[thumbnail of 613_Artuzi - Gotvenjeto kako nauka (za Jovana)_sample (1).pdf] Text
613_Artuzi - Gotvenjeto kako nauka (za Jovana)_sample (1).pdf

Download (470kB)

Abstract

Готвењето како наука и уметноста на убавото јадење : семеен прирачник со 790 рецепти и додатокот „Храна за слаби желудници / Пелегрино Артузи ; [Превод од италијански јазик Јована Караникиќ Јосимовска].

Item Type: Book
Subjects: Humanities > Languages and literature
Divisions: Faculty of Philology
Depositing User: Jovana Karanikik
Date Deposited: 03 Jul 2024 10:28
Last Modified: 03 Jul 2024 10:28
URI: https://eprints.ugd.edu.mk/id/eprint/34419

Actions (login required)

View Item View Item