Karov, Ilija and Ilieva, Fidanka (2014) Микробиологија на вино - скрипта. ISBN 978-608-244-036-1.
Full text not available from this repository.
Official URL: http://e-lib.ugd.edu.mk/ugd/index.php?id=276
Abstract
Микробиологијата на вино е дел од технолошката, поконкретно дел од прехранбената микробиологија. За предмет на изучување, оваа микробиологија ги има само оние микроорганизми кои можат да се развиваат во суровините, помошните материјали, полуготови и готови производи во винарската индустрија.
Item Type: | Teaching Resource |
---|---|
Subjects: | Agricultural Sciences > Agricultural biotechnology Agricultural Sciences > Other agricultural sciences |
Divisions: | Faculty of Agriculture |
Depositing User: | Ilija Karov |
Date Deposited: | 06 Feb 2015 12:13 |
Last Modified: | 18 May 2015 10:10 |
URI: | https://eprints.ugd.edu.mk/id/eprint/12526 |
Actions (login required)
View Item |