Историја на музиката 1

Zelenkovska Leshkova, Stefanija (2013) Историја на музиката 1. ISBN 978-608-4708-59-9.

Full text not available from this repository.

Abstract

Оваа скрипта е наменета за студентите на одделот за Теорија на музиката и музичка педагогија, за Вокално -инструменталниот оддел како и за останатите студенти кои ќе го слушаат во форма на изборен предмет на Факултет за музичка уметност.

Item Type: Teaching Resource
Subjects: Humanities > Art (arts, history of arts, performing arts, music)
Humanities > History and archaeology
Divisions: Faculty of Music Art
Depositing User: Stefanija Leskova Zelenkovska
Date Deposited: 15 Jan 2014 14:02
Last Modified: 09 Apr 2015 08:48
URI: https://eprints.ugd.edu.mk/id/eprint/8637

Actions (login required)

View Item View Item