Karanikikj Josimovska, Jovana (2023) Готвењето како наука и уметноста на убавото јадење : семеен прирачник со 790 рецепти и додатокот „Храна за слаби желудници / Пелегрино Артузи ; [Превод од италијански јазик Јована Караникиќ Јосимовска]. Арс Ламина публикации. ISBN 978-608-267-677-7
![613_Artuzi - Gotvenjeto kako nauka (za Jovana)_sample (1).pdf [thumbnail of 613_Artuzi - Gotvenjeto kako nauka (za Jovana)_sample (1).pdf]](https://eprints.ugd.edu.mk/style/images/fileicons/text.png)
613_Artuzi - Gotvenjeto kako nauka (za Jovana)_sample (1).pdf
Download (470kB)
Abstract
Готвењето како наука и уметноста на убавото јадење : семеен прирачник со 790 рецепти и додатокот „Храна за слаби желудници / Пелегрино Артузи ; [Превод од италијански јазик Јована Караникиќ Јосимовска].
Item Type: | Book |
---|---|
Subjects: | Humanities > Languages and literature |
Divisions: | Faculty of Philology |
Depositing User: | Jovana Karanikik |
Date Deposited: | 03 Jul 2024 10:28 |
Last Modified: | 03 Jul 2024 10:28 |
URI: | https://eprints.ugd.edu.mk/id/eprint/34419 |