Изведба на композицијата „На пат за дома“ од авторот Марјан Јанкоски во Нови Сад (Р. Србија)

Jankoski, Marjan (2017) Изведба на композицијата „На пат за дома“ од авторот Марјан Јанкоски во Нови Сад (Р. Србија). [Performance]

[thumbnail of ImageMagick conversion from image to application/pdf]
Preview
Text (ImageMagick conversion from image to application/pdf)
1.pdf

Download (1MB) | Preview
[thumbnail of ImageMagick conversion from image to application/pdf]
Preview
Text (ImageMagick conversion from image to application/pdf)
2.pdf

Download (1MB) | Preview
[thumbnail of ImageMagick conversion from image to application/pdf]
Preview
Text (ImageMagick conversion from image to application/pdf)
NA PAT ZA DOMA-moduliracka 1.pdf

Download (100kB) | Preview

Abstract

Композицијата со наслов „На пат за дома“ (композиција за трио флејта, кларинет и пијано) е авторско дело на проф. м-р Марјан Јанкоски. Таа беше изведена од страна на триото Академико (Македонија) во холот на Академијата за уметности во Зградата на Петроворадинската тврдина.

Item Type: Performance
Subjects: Humanities > Art (arts, history of arts, performing arts, music)
Divisions: Faculty of Music Art
Depositing User: Marjan Jankoski
Date Deposited: 02 Feb 2018 08:48
Last Modified: 02 Feb 2018 08:48
URI: https://eprints.ugd.edu.mk/id/eprint/19171

Actions (login required)

View Item View Item