Items where Author is "Koevski, Goran"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Article
Number of items: 5.

Article

Koevski, Goran and Tusevska, Borka and Spasevski, Darko (2019) Формирање на трговско судство како алтернатива за редефинирање на судството во Република Северна Македонија. Општествените промени во глобалниот свет (6). pp. 52-63. ISSN 978-608-244-353-9

Koevski, Goran and Tusevska, Borka and Spasevski, Darko (2017) Парадигмата во односите кај органите на надзор и органите на управување кај акционерските друштва. Европско право (10). pp. 45-52. ISSN 1857- 842X

Koevski, Goran and Tusevska, Borka and Spasevski, Darko (2016) Осигурување од одговорност на членовите на органите на управување кај АД. Општествени промени во глобалниот свет. pp. 483-519. ISSN 978-608-244-353-9 I. International scientific conference

Koevski, Goran and Tusevska, Borka and Spasevski, Darko (2014) Предизвици при изработка на општите и посебните услови кај договорите за осигурување. Европско право, 22. pp. 130-142. ISSN 1857- 842X

Koevski, Goran and Tusevska, Borka and Spasevski, Darko (2013) Општите услови на работење и нечесните договорни одредби кај договорот за осигурување. Европско право, 2 (2). pp. 75-91. ISSN 1857- 842X

This list was generated on Thu May 28 03:12:18 2020 CEST.