Items where Author is "Trajkovski, Boban"

Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Article | Thesis
Number of items: 2.

Article

Trajkovski, Boban and Temjanovski, Riste (2015) Логистички информационен систем и значењето за современиот бизнис: посебен осврт на организациона поставеност на логистиката кај КБР сервиси. Годишен зборник 2015, Економски факултет, УГД-Штип, 8. pp. 155-169. ISSN 1857- 7628

Thesis

Trajkovski, Boban (2015) Примена на МИС во логистиката со посебен осврт на компанијата „КБР Сервиси“. Masters thesis, Goce Delcev University Stip.

This list was generated on Thu Jun 17 18:33:22 2021 CEST.