Items where Author is "Taseva, Packa"

Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Article | Project
Number of items: 3.

Article

Taseva, Packa and Belcev, Tole (2015) Естетската функција на симболот во „Бели мугри“ од Рацин. Годишен зборник на Филолошки факултет ‒ Штип, 6 (1). pp. 131-140. ISSN 1857-7059

Project

Dimova, Violeta and Karanikolova-Cocorovska, Lusi and Mladenoski, Ranko and Velkova, Sanja and Nikolenko, Delfina and Taseva, Packa (2016) Литературолошките и културолошките истражувања и нивната функција во оспособувањето на студентите идни наставници. [Project] (Submitted)

Dimova, Violeta and Karanikolova-Cocorovska, Lusi and Mladenoski, Ranko and Prodanovska, Vesna and Velkova, Sanja and Nikolenko, Delfina and Taseva, Packa (2016) Литературолошките и културолошките истражувања и нивната функција во оспособувањето на студентите идни наставници. [Project] (Submitted)

This list was generated on Thu Jun 24 05:53:53 2021 CEST.