Items where Author is "Petrovska, Aleksandra"

Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 1.

Dimitrova, Janka and Petrovska, Aleksandra (2016) Улогата и значењето на ревизијата на финансиските извештаи на котираните ентитети. Годишен зборник 2016, Економски факултет, Универзитет „Гоце Делчев“ - Штип. ISSN 1857-76-28

This list was generated on Thu Aug 5 20:53:41 2021 CEST.