Items where Author is "Ognenoski, Darko"

Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Article
Number of items: 1.

Article

Georgiev, Riste and Ognenoski, Darko and Dimitrov, Nikola (2017) Современ третман и одржливо управување со комунален цврст отпад во Република Македонија. Зборник на трудови од втората меѓународна научно - стручна конференција „Состојби и перспективи во туризмот, економијата и бизнис логистиката“, 27 Мај 2017, Штип. pp. 46-55. ISSN ISBN 978-608-244-444-4

This list was generated on Sun Dec 5 05:20:23 2021 CET.