Items where Author is "Mizorova, Adrijana"

Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 1.

Conference or Workshop Item

Mizorova, Adrijana and Angelkova, Tanja (2017) Имотно осигурување какао предмет во осигурувањето и методи за проценка и штета. In: Зборник на трудови од втората меѓународна научно-стручна конференција „Состојби и перспективи во туризмот, економијата и бизнис логистиката”, 27 May 2017, Stip, Macedonia.

This list was generated on Thu Jun 24 20:59:02 2021 CEST.