Items where Author is "MANU, (grupa avtori)"

Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Book
Number of items: 2.

Book

Cingoski, Vlatko and MANU, (grupa avtori) (2010) Стратегија за развој на обновливите извори во Република Македонија до 2020 година. Македонска академија на науки и уметности (МАНУ), Скопје.

Cingoski, Vlatko and MANU, (grupa avtori) (2009) Стратегија за развој на енергетиката во Република Македонија за период 2008-2020. Македонска академија на науките и уметностите, Скопје.

This list was generated on Thu Jun 17 22:05:09 2021 CEST.