Items where Author is "Jovanovski, Emil"

Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 1.

Cingoski, Vlatko and Tanurkov, Dimitar and Jovanovski, Emil and Papasterevski, Kosta (2015) Обезбедување на дополнителни услуги во ЕЕС на РМ од термоблоковите на РЕК Битола. In: Зборник на трудови, 9-то Советување на МАКО-СИГРЕ. Македонски комитет за големи електрични системи во СИГРЕ, Скопје. ISBN 978-608-4578-07-9

This list was generated on Sat Sep 18 00:09:46 2021 CEST.