Items where Author is "Josifovski, Vasko"

Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 2.

Kuzinovski, Mikolaj and Cichosz, Piotr and Zebrowski, Henryk and Fita, Stanislaw and Tomov, Mite and Trajchevski, Neven and Josifovski, Vasko and Tasev, Toni (2006) Метрологија на геометриските карактеристики во функција на лабораториите за калибрација, производните и едукативните процеси. [Project]

Kuzinovski, Mikolaj and Zebrowski, Henryk and Cichosz, Piotr and Tomov, Mite and Trajchevski, Neven and Nedelkovski, Mirce and Jovchevski, Ljupco and Kevilovski, Ognen and Kitanovski, Kire and Tiricovski, Dragi and Gonovski, Blagoja and Josifovski, Vasko (2005) Развој и воведување на методологија за определување на цената на чинење на услугите и производите во функција од бараното ниво на квалитет. [Project]

This list was generated on Tue Sep 21 15:44:10 2021 CEST.