Items where Author is "Efremova, Stanka"

Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 2.

Stojanovski, Bobi and Ruskovska, Tatjana and Efremova, Stanka and Lazarevska, A. N. (2012) Одредување и значење на ПСА-дензитет кај пациенти со хиперплазија на простата. In: V-ти конгрес и 40-ти октомвриски средби на Сојуз на здруженија на медицински лаборанти и санитарни техничари на Македонија, со меѓународно учество, 03 – 07 октомври 2012, Охрид.

Efremova, Stanka and Panova, Gordana (2010) Здравствена нега на психијатриски болни. In: III Национален конгрес на Здружението на медицински сестри, техничари и акушерки на Р. Македонија, 30 Sept - 03 Oct 2010, Струга, Р.Македонија.

This list was generated on Fri Aug 6 05:13:06 2021 CEST.