Items where Author is "Atanasova, Ljupka"

Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 2.

Article

Magdinceva Sopova, Marija and Atanasova, Ljupka and Mitrovska, Vera (2016) Претприемачка иницијатива за зголемување на туристичката понуда во општина Гевгелија. Yearbook - Faculty of Tourism and Business Logistics. ISSN 978-608-244-313-3

Conference or Workshop Item

Angelkova, Tanja and Stanojkova, Marija and Atanasova, Ljupka (2017) Значењето на планината Кожуф врз развојот на туризмот во општина Гевгелија. In: Зборник на трудови од втората меѓународна научно-стручна конференција „Состојби и перспективи во туризмот, економијата и бизнис логистиката”, 27 May 2017, Stip, Macedonia.

This list was generated on Tue Dec 5 20:32:26 2023 CET.