Items where Author is "Angeleska, Marina"

Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Article | Thesis
Number of items: 2.

Article

Angeleska, Marina and Miloseva, Lence (2017) Социо-демографски карактеристики на болни со депресивни растројства во ГOБ 8ми Септември, Скопје од 2014-2016 година. Medicus, информативен гласник на јавното здравство - Штип, 11 (26). pp. 10-13. ISSN 1857-5994

Thesis

Angeleska, Marina (2015) Доказни средства во парнична постапка во имотни односи. Masters thesis, Goce Delcev University, Stip.

This list was generated on Wed Dec 6 06:00:44 2023 CET.