Saneva, Dusica and Mitreva, Elizabeta (2020) Управување со квалитет на храна(е-практикум). ISBN 978-608-244-728-5.
Preview |
Text
Управување со квалитет на храна (е-практикум).pdf - Published Version Download (339kB) | Preview |
Abstract
Овој е-практикум е наменет за студентите кои ги изучуваат предметите „Менаџмент на производство на храна“ и „Исхрана и диететика“ на Факултетот за туризам и бизнис логистика при Универзитет „Гоце Делчев“, Штип. Основната цел е
поттикнувања на рамислувањата на студентите и нивна дискусија за потребата за запознавање, следење и подобрување на процесите за управувањето со квалитетот на храната. Во ремките на секое поглавје се дадени прашања за дискусија од истоимената тема во е-скриптата Управување со квалитет на храна. Едноставноста и експлицитноста на презентирањето на оваа проблематика дава можност за користење на материјалот како за студентите, така и за сите заинтересирани за оваа област. Како прво издание, овој е-практикум не ја исклучува можноста за постоењето на одредени недостатоци, при што секоја добронамерна сугестија и забелешка со посебно
задоволство ќе бидат прифатени.
Item Type: | Teaching Resource |
---|---|
Subjects: | Engineering and Technology > Other engineering and technologies Social Sciences > Other social sciences |
Divisions: | Faculty of Tourism and Business Logistics |
Depositing User: | Dusica Saneva |
Date Deposited: | 20 Aug 2020 08:14 |
Last Modified: | 20 Aug 2020 08:14 |
URI: | https://eprints.ugd.edu.mk/id/eprint/24353 |
Actions (login required)
View Item |