Факултет за музичка уметност

Janevski, Vladimir and Zelenkovska Leshkova, Stefanija and Jovanov, Ilco and Velkovska-Trajanovska, Valentina and Skarik, Milica and Gavrilovski, Goce (2013) Факултет за музичка уметност. [Video]

[thumbnail of ФАКУЛТЕТ ЗА МУЗИЧКА УМЕТНОСТ.mpg] Video
ФАКУЛТЕТ ЗА МУЗИЧКА УМЕТНОСТ.mpg

Download (715MB)

Abstract

Факултетот за музичка уметност, при Универзитетот Гоце Делчев,од Штип, прикажан е преку видео презентација со сите негови оддели и катедри. Преку презентацијата можат да се проследат сите студиски програми од првиот циклус за студирање. Во записот се поставени и активностите кои во изминатиот период се главна определба на Факултетот. Овој видео запис служи за запознавање на идните студенти кои сакаат да бидат дел од музичката едукација на факултетот за музичка уметност.

Item Type: Video
Subjects: Humanities > Art (arts, history of arts, performing arts, music)
Divisions: Faculty of Music Art
Depositing User: Vladimir Janevski
Date Deposited: 18 Mar 2014 13:26
Last Modified: 24 Mar 2014 15:03
URI: https://eprints.ugd.edu.mk/id/eprint/9398

Actions (login required)

View Item View Item