InnoTech Club Платформа за промоција на наука, технологија и иновации

Arsov, Emilija (2020) InnoTech Club Платформа за промоција на наука, технологија и иновации. [Project]

[thumbnail of ImageMagick conversion from image to application/pdf]
Preview
Text (ImageMagick conversion from image to application/pdf)
118529103_2858227724405474_3795661092655338651_o.pdf

Download (267kB) | Preview
[thumbnail of ImageMagick conversion from image to application/pdf]
Preview
Text (ImageMagick conversion from image to application/pdf)
InnoTech Club Платформа.pdf

Download (1MB) | Preview

Abstract

Проектот имаше за цел преку организирање и одржување на настани, младите да добијат прилика да ја сфатат значајната улога на науката и технологијата во развојот на општеството. Овој проект е своевиден пристап кон одржлив економски развој во нашата земја бидејќи го стимулира активното учество на младите во проекти поврзани со технолошки развој и иновации и избор на професија која припаѓа на техничките науки.

Item Type: Project
Subjects: Agricultural Sciences > Agricultural biotechnology
Engineering and Technology > Environmental engineering
Engineering and Technology > Other engineering and technologies
Divisions: Faculty of Agriculture
Depositing User: Emilija Arsov
Date Deposited: 10 Feb 2021 08:41
Last Modified: 10 Feb 2021 08:41
URI: https://eprints.ugd.edu.mk/id/eprint/27710

Actions (login required)

View Item View Item