Управување со квалитет на храна(е-практикум)

Saneva, Dusica and Mitreva, Elizabeta (2020) Управување со квалитет на храна(е-практикум). ISBN 978-608-244-728-5.

[thumbnail of Управување со квалитет на храна (е-практикум).pdf]
Preview
Text
Управување со квалитет на храна (е-практикум).pdf - Published Version

Download (339kB) | Preview

Abstract

Овој е-практикум е наменет за студентите кои ги изучуваат предметите „Менаџмент на производство на храна“ и „Исхрана и диететика“ на Факултетот за туризам и бизнис логистика при Универзитет „Гоце Делчев“, Штип. Основната цел е
поттикнувања на рамислувањата на студентите и нивна дискусија за потребата за запознавање, следење и подобрување на процесите за управувањето со квалитетот на храната. Во ремките на секое поглавје се дадени прашања за дискусија од истоимената тема во е-скриптата Управување со квалитет на храна. Едноставноста и експлицитноста на презентирањето на оваа проблематика дава можност за користење на материјалот како за студентите, така и за сите заинтересирани за оваа област. Како прво издание, овој е-практикум не ја исклучува можноста за постоењето на одредени недостатоци, при што секоја добронамерна сугестија и забелешка со посебно
задоволство ќе бидат прифатени.

Item Type: Teaching Resource
Subjects: Engineering and Technology > Other engineering and technologies
Social Sciences > Other social sciences
Divisions: Faculty of Tourism and Business Logistics
Depositing User: Dusica Saneva
Date Deposited: 20 Aug 2020 08:14
Last Modified: 20 Aug 2020 08:14
URI: https://eprints.ugd.edu.mk/id/eprint/24353

Actions (login required)

View Item View Item