Денови на модата во Штип – модата виножитото на градот - Самостојна модна ревија(изложба) на детска колекција. Проект подржан од Министерството за Култура на Република Македонија

Efremov, Jordan and Dimitrijeva, Vanga (2019) Денови на модата во Штип – модата виножитото на градот - Самостојна модна ревија(изложба) на детска колекција. Проект подржан од Министерството за Култура на Република Македонија. [Show/Exhibition]

[thumbnail of denovi na modata vinozito.pdf]
Preview
Text
denovi na modata vinozito.pdf

Download (198kB) | Preview

Abstract

Технолошко-техничкиот факултет на Универзитетот „Гоце Делчев“ и годинава ја одржува изложбата Денови на модата, овојпат насловена „Модата – виножитото на град Штип“.
Преку оваа изложба продолжува и соработката со Техничкиот универзитет во Софија и професори од овој универзитет учествуваат на оваа изложба. На крајот од октомври студенти од ТТФ ќе учествуваат со своја модна ревија и изложба на настан кој се организира на Универзитетот „Неофит Рилски“ во Софија. Изложбата се организира и со поддршка од Министерството за култура на РСМ.

Item Type: Show/Exhibition
Subjects: Humanities > Art (arts, history of arts, performing arts, music)
Engineering and Technology > Other engineering and technologies
Divisions: Faculty of Technology
Depositing User: Jordan Efremov
Date Deposited: 24 Feb 2020 08:33
Last Modified: 24 Feb 2020 08:33
URI: https://eprints.ugd.edu.mk/id/eprint/23840

Actions (login required)

View Item View Item