Настап на концерт со студентите од вокално-инструменталниот оддел на Музичката академија при УГД во Кочани

Trajkova, Nevenka and Trbojevik, Natasa (2019) Настап на концерт со студентите од вокално-инструменталниот оддел на Музичката академија при УГД во Кочани. [Performance] (Unpublished)

[thumbnail of ImageMagick conversion from image to application/pdf]
Preview
Text (ImageMagick conversion from image to application/pdf)
koncerti.pdf

Download (55kB) | Preview
[thumbnail of ImageMagick conversion from image to application/pdf]
Preview
Text (ImageMagick conversion from image to application/pdf)
1.pdf

Download (64kB) | Preview
[thumbnail of ImageMagick conversion from image to application/pdf]
Preview
Text (ImageMagick conversion from image to application/pdf)
20190520_143741.pdf

Download (2MB) | Preview

Abstract

Настап на концерт со студентите од вокално-инструменталниот оддел на Музичката академија при УГД на 20 мај 2019 во Кочани.
На концертот настапија студенти од класите на проф.Златка Митева, проф.Софија Никоска, проф.Бранко Павловски, проф.Марјан Стојановски, проф.Ема Попивода, проф. Милица Шкариќ и други, во пијано придружба на доц. м-р Наташа Трбојевиќ и доц. д-р Невенка Дуковска.

Item Type: Performance
Subjects: Humanities > Art (arts, history of arts, performing arts, music)
Divisions: Faculty of Music Art
Depositing User: Nevenka Dukovska
Date Deposited: 25 Sep 2019 09:30
Last Modified: 25 Sep 2019 09:30
URI: https://eprints.ugd.edu.mk/id/eprint/22484

Actions (login required)

View Item View Item