Менаџмент на човечки ресурси (е-скрипта)

Miteva, Natasa and Mitreva, Elizabeta (2017) Менаџмент на човечки ресурси (е-скрипта). ISBN 978-608-244-474-1.

[thumbnail of Pages from Skripta MCR_NatashaMiteva_ElizabetaMitreva1.pdf]
Preview
Text
Pages from Skripta MCR_NatashaMiteva_ElizabetaMitreva1.pdf

Download (1MB) | Preview

Abstract

Оваа е-скрипта е наменета за студентите кои го изучуваат предметот Менаџмент на Човечки ресурси на Факултет за туризам и бизнис логистика при Универзитет „Гоце Делчев“, Штип. Основната цел е да даде придонес во воведувањето и изучувањето на областа на менаџмент со Човечки ресурси, вклучувајќи ги основните активности кои истоимениот оддел ги спроведува. Материјата нуди практични базични знаења и е приспособена кон потребите и знаењата на студентите од додипломски студии. Дополнително, концизното и експлицитно презентирање на оваа проблематика дава можност за користење на материјалот како за студентите, така и за сите заинтересирани за оваа област. Како прво издание, оваа е-скрипта не ја исклучува можноста за постоењето на одредени недостатоци, при што, секоја добронамерна сугестија и забелешка со посебно задоволство ќе бидат прифатени.

Item Type: Teaching Resource
Subjects: Social Sciences > Economics and business
Divisions: Faculty of Tourism and Business Logistics
Depositing User: Natasa Miteva
Date Deposited: 11 Apr 2018 08:29
Last Modified: 11 Apr 2018 08:29
URI: https://eprints.ugd.edu.mk/id/eprint/19808

Actions (login required)

View Item View Item