Пијано рецитал Ангеле Михајловски (ШКЛ 2017)

Mihajlovski, Angele and Filova, Despina (2017) Пијано рецитал Ангеле Михајловски (ШКЛ 2017). [Performance] (Unpublished)

[thumbnail of ImageMagick conversion from image to application/pdf]
Preview
Text (ImageMagick conversion from image to application/pdf)
Plakat skl 1.pdf

Download (239kB) | Preview
[thumbnail of ImageMagick conversion from image to application/pdf]
Preview
Text (ImageMagick conversion from image to application/pdf)
SKL PRO.pdf

Download (131kB) | Preview
[thumbnail of ImageMagick conversion from image to application/pdf]
Preview
Text (ImageMagick conversion from image to application/pdf)
SKL 6.pdf

Download (143kB) | Preview
[thumbnail of ImageMagick conversion from image to application/pdf]
Preview
Text (ImageMagick conversion from image to application/pdf)
SKL 2 (2).pdf

Download (135kB) | Preview

Abstract

Пијано рецитал на проф.Ангеле Михајловски во рамките на фестивалот Штипско Културно Лето 2017 во концертната сала на Музичката академија при УГД - Штип. На програмата беа композиции од Сергеј Прокофјев, Дитие и Коларовски. Концертот се одржа на 30.07.2017 година, а како гостин на концертот настапи и пијанистката Деспина Филова изведувајќи ги трите Аргентински танци од композиторот Алберто Гинастера.

Item Type: Performance
Subjects: Humanities > Art (arts, history of arts, performing arts, music)
Divisions: Faculty of Music Art
Depositing User: Angele Mihajlovski
Date Deposited: 12 Feb 2018 12:42
Last Modified: 12 Feb 2018 12:42
URI: https://eprints.ugd.edu.mk/id/eprint/19431

Actions (login required)

View Item View Item