Ревија на тема "Мода меѓу редови"

Risteski, Sanja (2016) Ревија на тема "Мода меѓу редови". [Show/Exhibition]

[thumbnail of ImageMagick conversion from image to application/pdf]
Preview
Text (ImageMagick conversion from image to application/pdf)
мода меѓу редови.pdf

Download (64kB) | Preview

Abstract

Колекцијата со име „Мода меѓу редови“, беше направена од студентите на Технолошко техничкиот факултет при УГД „Гоце Делчев“-Штип во соработка со НУ- УБиблиотека "Гоце Делчев"- Штип. Инспирацијата за оваа ревија е образованието и како книгата да го поттикне човекот да го смени светот и да го направи подобро место за живеење и творење.
Секој читател кога чита книга ја доживува на свој начин, па затоа "Мода меѓу редови" е ревија која секој консумент ја доживува на свој начин“. Ревијата беше и како дел од практичната настава на студентите. Крајната цел на ревијата беше да се покаже креативноста на студентите, но и да се популаризира книгата.
Ревијата беше завршно претставување на сето она што студентите го научиле во текот на оваа студиска година и заокружување на уште една успешно помината фаза од студирањето.

Item Type: Show/Exhibition
Subjects: Humanities > Art (arts, history of arts, performing arts, music)
Divisions: Faculty of Technology
Depositing User: Sanja Spasova
Date Deposited: 21 Feb 2017 15:02
Last Modified: 29 Mar 2018 11:47
URI: https://eprints.ugd.edu.mk/id/eprint/17479

Actions (login required)

View Item View Item