Солфеж со методика - скрипта II

Jovanov, Ilco and Nasev, Lence (2016) Солфеж со методика - скрипта II. ISBN 978-608-244-279-2.

Full text not available from this repository.

Abstract

Нејзината цел е преку методско толкување на изложените содржини, студентите да се упатат кон полесно и подобро совладување и усвојување на солфежот како дисциплина.

Item Type: Teaching Resource
Subjects: Humanities > Art (arts, history of arts, performing arts, music)
Divisions: Faculty of Music Art
Depositing User: Lence Nasev
Date Deposited: 20 May 2016 07:57
Last Modified: 20 May 2016 07:58
URI: https://eprints.ugd.edu.mk/id/eprint/15848

Actions (login required)

View Item View Item