Детска модна ревија

Dimitrijeva, Vanga (2014) Детска модна ревија. [Show/Exhibition]

[thumbnail of Poster deca2small.jpg]
Preview
Image
Poster deca2small.jpg

Download (3MB) | Preview

Abstract

Изработки на детски фустани од одбран детски мотив, од ликовен цртеж на дете од возраст на 6 години и користена апликација за изработка на женска детска колекција за потребите на културна манифестација организирана од општина Штип. Користени се памучни материјали во повеќе бои за реализација на дадената детска колекција, изработена на Технолошко - технички факултет, Универзитет ,, Гоце Делчев" Штип.

Item Type: Show/Exhibition
Subjects: Humanities > Art (arts, history of arts, performing arts, music)
Divisions: Faculty of Technology
Depositing User: Vanga Dimitrijeva
Date Deposited: 04 May 2015 08:42
Last Modified: 04 May 2015 08:42
URI: https://eprints.ugd.edu.mk/id/eprint/13100

Actions (login required)

View Item View Item