Items where Author is "Trajkova, Simona"

Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Article | Thesis
Number of items: 2.

Article

Trajkova, Simona and Dimitrova, Janka (2018) Ревизорскиот извештај основа за донесување на деловни одлуки од страна на стејкхолдерите. Yearbook, Faculty of Economics, Goce Delcev University - Stip, XIV. pp. 109-118. ISSN 1857- 7628

Thesis

Trajkova, Simona (2018) Анализа на работењето и на ревизорските мислења, врз основа на сетот на финансиски извештаи на котираните ентитети. Masters thesis, Goce Delcev University Stip.

This list was generated on Fri Jun 18 17:07:26 2021 CEST.