Items where Author is "Todorovska-Jovanovic, Daniela"

Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Article
Number of items: 1.

Article

Panajotovic-Radevska, Maja and Sterjovska-Aleksovska, Andrijana and Todorovska-Jovanovic, Daniela (2015) Функционални белодробни промени и појава на респираторни симптоми кај работници изложени на испарувања од асфалт. Македонски медицински преглед (Прв симпозиум: Новини во алергологијата и имунологијата 2015; 18-20 септември, 2015). pp. 61-62. ISSN 0025-1097

This list was generated on Thu Jun 24 06:23:40 2021 CEST.