Items where Author is "Petkovski, Ljupco"

Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Article | Project
Number of items: 2.

Article

Dimitrievski, Dragan and Dimitrievski, Ljupco and Lepitkova, Sonja and Jovanovski, Milorad and Petkovski, Ljupco (2018) Значењето на стратешко планирање и европските директиви при управувањето со подземните води. 10 Меѓународна конференција „Води и отпад реалност и предизвици 2018“.

Project

Krstev, Boris and Golomeov, Blagoj and Mirakovski, Dejan and Peltecki, Dragi and Petkovski, Ljupco and Vitanov, Stojan (2010) Oсновен проект за надвишување на хидројаловиштето бр.3, фаза II, на Рудник Саса ДООЕЛ– М.Каменица, од кота 960 м.н.в. до максимално можно ниво, за годишно производство од 900,000 t руда. [Project]

This list was generated on Wed Jun 23 13:38:49 2021 CEST.