Items where Author is "Petkova, Violeta"

Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Article
Number of items: 1.

Article

Mirascieva, Snezana and Petkova, Violeta (2016) Содржините на наставните програми по балет во основните музички училишта - предизвик за учителот. Научно - стручна трибина „Предизвиците и перспективите на учителската професија“, Факултет за образовни науки, Штип. ISSN ISBN: 978-608-244-365-2

This list was generated on Tue Jun 22 00:50:16 2021 CEST.