Items where Author is "Paneva, Marina"

Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Article | Thesis
Number of items: 2.

Article

Paneva, Marina and Miceski, Trajko (2015) Влијанието на технологијата и иновациите врз креирањето на менаџмент стратегија на претпријатието. Годишен зборник, 2015. Економски факултет, 8 (7). ISSN 1857- 7628

Thesis

Paneva, Marina (2015) Влијанието на технологијата и иновациите врз креирањето на менаџмент стратегија на претпријатието. Masters thesis, Goce Delcev University, Stip.

This list was generated on Mon Jun 21 22:49:34 2021 CEST.