Items where Author is "Ovnarska, Verica"

Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Article
Number of items: 1.

Article

Gjorgoski, Icko and Spasov, Mire and Mladenov, Mitko and Hadzi-Petrusev, Nikola and Dimovska, Jordanka and Ovnarska, Verica and 'Rtovski, Dragi (2008) Ефектот на високата надворешна температура во интраутериниот и раниот постнатален период врз масата протеините и нуклеинските киселини во тимусот кај белиот лабораториски стаорец. Biologia Macedonica. ISSN 1857-5277

This list was generated on Mon Jun 21 08:17:45 2021 CEST.