Items where Author is "Nacov, Aleksandar"

Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Book
Number of items: 3.

Book

Metodijeski, Dejan and Grozdanovski, Goran and Filiposki, Oliver and Gjorgieva, Ivana and Nacov, Aleksandar and Trajcevska, Renata and Stevanovik, Petar and Djingarska, Marija (2021) Користење на остатоци и отпадоци од храна во готварството. Туристика, Скопје. ISBN 978-608-4872-08-5

Metodijeski, Dejan and Filiposki, Oliver and Gjorgieva, Ivana and Nacov, Aleksandar (2021) Регионални карактеристики на светската гастрономија. Туристика, Скопје. ISBN 978-608-4872-10-8

Metodijeski, Dejan and Filiposki, Oliver and Nacov, Aleksandar and Georgieva, Ivana (2019) Регионални карактеристики на македонската гастрономија. Туристика, Скопје. ISBN 978-608-4872-05-4

This list was generated on Tue Dec 3 06:09:59 2024 CET.