Items where Author is "Makarenkova, Tatijana"

Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Article
Number of items: 1.

Article

Makarenkova, Tatijana and Miceski, Trajko (2015) Влијанието на лидерството врз извршувањето на стратегијата на претпријатието. Годишен зборник 2015, Економски факултет, 8. ISSN 1857-7628

This list was generated on Thu Jun 17 22:22:14 2021 CEST.