Items where Author is "Lazarevska, A. N."

Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 1.

Conference or Workshop Item

Stojanovski, Bobi and Ruskovska, Tatjana and Efremova, Stanka and Lazarevska, A. N. (2012) Одредување и значење на ПСА-дензитет кај пациенти со хиперплазија на простата. In: V-ти конгрес и 40-ти октомвриски средби на Сојуз на здруженија на медицински лаборанти и санитарни техничари на Македонија, со меѓународно учество, 03 – 07 октомври 2012, Охрид.

This list was generated on Fri May 14 13:43:58 2021 CEST.