Items where Author is "Latif, Samir"

Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Article
Number of items: 1.

Article

Miseva, Kristina and Latif, Samir (2017) Права, обврски и одговорности на членовите на органот на управување во јавните здравствени установи. Зборник на трудови, Четврта меѓународна конференција „ Општествените промени во глоболниот свет“ - Правен факултет - УГД.

This list was generated on Sat Nov 27 13:05:58 2021 CET.