Items where Author is "Janevski, Toni"

Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 2.

Tudzarov, Aleksandar and Janevski, Toni (2014) 5G Mobile Networks: the User-side Approach. Втора меѓународна научна конференција Зборник на трудови „Влијанието на научно – технолошкиот развиток во областа на правото, економијата, културата, образованието и безбедноста во Република Македонија“. ISSN 978-608-4714-11-8

Tudzarov, Aleksandar and Janevski, Toni (2014) Next Generation Mobile Networks Architecture. Втора меѓународна научна конференција Зборник на трудови „Влијанието на научно – технолошкиот развиток во областа на правото, економијата, културата, образованието и безбедноста во Република Македонија“. ISSN 978-608-4714-11-8

This list was generated on Wed Sep 29 03:25:09 2021 CEST.