Items where Author is "Ivanovska Runteva, Ivana"

Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Article | Thesis
Number of items: 2.

Article

Gorgieva-Trajkovska, Olivera and Ivanovska Runteva, Ivana (2015) Финансиската рацио анализа – основа за донесување на одлуки за инвестирање. Годишен зборник 2015, Економски факултет, 7 (8). ISSN 1857-76-28

Thesis

Ivanovska Runteva, Ivana (2015) Оценка на оперативните и финансиските перформанси на компаниите, со посебен осврт на ризичноста од вложувањата во хартии од вредност. Masters thesis, Goce Delcev University, Stip.

This list was generated on Sun Jul 25 11:53:17 2021 CEST.