Items where Author is "Ivanova, Svetlana"

Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 3.

Article

Ivanova, Svetlana and Dimova, Cena and Zlatanovska, Katerina and Apostoloski, Pavle and Mitevski, Kiril (2018) Употреба на анализа на конечни елементи во стоматолошка протетика. Социјални детерминанти и здравјето на населението, зборник на трудови од Регионална стручно-научна конференција, 2 (1). pp. 80-85.

Conference or Workshop Item

Ivanova, Svetlana and Dimova, Cena and Zlatanovska, Katerina and Apostoloski, Pavle and Mitevski, Kiril (2018) Употреба на анализа на конечни елементи во стоматолошка протетика. In: Социјалните детерминанти и здравјето на населението-Зборник на трудови, 27 Oct 2018, Stip, Macedonia.

Thesis

Ivanova, Svetlana (2021) Видови беззабост и нивна рехабилитација со различни видови мобилни протетски изработки. Other thesis, Goce Delcev University Stip.

This list was generated on Thu Aug 5 00:31:05 2021 CEST.